Om mig själv

Hoffas musikblogg är en sida där musiken är i centrum. Jag betar av främst nya händelser, men även en hel del  gamla synder jag passerat genom musikvärlden får vara med. Jag har varit med i över 10 år inom den alternativa musikjournalistiken, så det finns det en hel del att bjuda på. Siktar på att försöka kartlägga gammalt material och servera så mycket som möjligt sakta men säkert. Radiomaterialet blir den kluriga biten och här får jag fundera lite hur jag ska göra.

Jag kommer mest bjuda på nya skivor och artister, som blir den största delen på Hoffas musikblogg. Så länge jag gillar det. Recensioner, livedatum, festivaler, intervjuer, inblickar och mycket mer. Mest nytt men även en del gammalt. Pop, rock, indie, techno, D’n’B, electro och mycket mer så länge det är intressant. Oftast alternativt och inte sällan DIY. Hur som helst ingen struktur, men ett organiserat kaos.

För övrigt rekommenderar jag er kika in på Soma för mer musik och då även radio. Kolla även mina länkar om ni vill ha mer musikläsning, MP3-sidor och annat bra.

http://somathsradio.wordpress.com

Ha det galant och hör gärna av er om det är något,

/Fredrik

Om ni vill skicka musik ni tror jag behöver, ge mig gästlista till spelning eller meddela något annat kul:

Fredrik Hoffman

Hoffas Musikblogg

Karusellvägen 8

126 31 Hägersten

eller på mail: fredrik_hoffman75@yahoo.se

https://hoffasthlm.wordpress.com

Annonser
%d bloggare gillar detta: