Stockholm Music & Arts lägger åter ribban högt

sthlmmusicnartsprince

Förra året hade festivalen Stockholm Music & Arts premiär på Skeppsholmen, med namn som Patti SmithFrida HyvönenLalehTinariwen och Björk och Anna von Hausswolff var det svårt att inte lyckas och publiken vallfärdade. Något vuxet och avslaget förvisso, men en vacker inramning med vykortsvy som bakgrund och behaglig musik gjorde att jag hoppades på mer än ett engångstillfälle för festivalen. Innan lunch igår började ryktena ta fart och under dagen släppte Luger sitt första namn med giganten Prince och idag presenterades First Aid Kit. Det är första gången på 11 år som Prince spelar i Stockholm och då jag missade Way Out West när han var där 2011, måste jag se honom nu! Jag undrar för övrigt om han kommer att göra ett spontanbesök på Debaser. Han kan nästan själv sälja slut på Stockholm Music & Arts, så ska bli spännande att se vad som mer kommer i agendan, då festivalen ska ge en totalupplevelse med unik konst och artister i världsklass! Biljetterna till Stockholm Music & Arts 2013 släpps 25 mars klockan 09.00.

Prince & The RevolutionPurple Rain

First Aid Kit – Emmylou

Annonser

2 svar to “Stockholm Music & Arts lägger åter ribban högt”

  1. Såg Prince på WOW för några år sedan och det ska bli riktigt kul att få se honom igen! Inte sett First Aid Kit vilket för mig är det som lockar mest till detta årets upplaga av Music & Arts!

    Fantastiska artister helt klart!

    • Hej! FAK är fantastiskt bra live och lär bli så även i år på SM&A. Missar förmodligen tyvärr, inte meningen att jag ska få se Prince haha men kan ju alltid hoppas på ändring där! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: