I helgen är det fest i flera lass för danssugna

Imorgon fredag är det flera tillställningar för den danssugne med förfest till Dans DakarKevin Saunderson kommer till Concrete Royal och på sss och på lördag drar det suveräna bokningsbolaget Monstera och Humanistiska föreningen igång festivalen Dans Dakar. DJ:s och klubbakter till max och jag har svårt att bestämma mig för fredagen. Två av tre tillställningar och efterfest är medlemsklubbar, så glöm inte att bli det senaste imorgon förmiddag!

Ni som väljer legenden och en av technons verkliga grundare Kevin Saunderson kan hoppas på att få tre vinylspelare späckade med musik inramad av 26 års erfarenhet och fantastiskt drag på Clustret! Juan Atkins, Derrick May och Kevin Saunderson är alla namn man bör bocka av bland sina måsten av klubbnamn om man vill bli komplett och jag säger bara Good Life. Till sin hjälp för att höja pulsen har Kevin Saunderson uppvärmarna Marcus Stork, Technobilen och Bennie Rosén, så det lär bli en svettig tillställning! Det kostar 150 kronor + förköp och 200 kronor vid entrén om det inte redan är fullt. Glöm inte att bli medlem om du vill in och det blir du HÄR!

Kevin Saunderson live

Förfesten för Dans Dakar har Monstera tillsammans med NöjesguidenStrand. Det blir Dj-set på två dansgolv med härliga namn som Style Of Eye, Festa Med Killar, Boeoes Kaelstigen, La Petite Putain, Den Svenska Björnstammen och Oscar Wedrén. Förväntningarna inför Dans Dakar var redan höga och trots de sena och tråkiga avbokningarna av Planningtorock och Oni Ayhun (Olof Dreijer från The Knife)  ligger ribban högt och det känns klart intressantare än Stureplangruppens utsålda Summer BurstStadion. Entrén till Dans Dakar förfest är endast 100 kronor och det är lika för alla, men de som har biljetter till festivalen kan byta den mot ett armbandStrand och har VIP-köföreträde fram till klockan 23.00. Det lär bli hårt tryck vid armbandsutlämningen vid entrén till Dans Dakarlördagen så här är chansen att lösa det och dessutom få en bra fredag i klubb-Stockholm. Biljetter för festivalen kostar 395 kr + serviceavgift och eventuella biljetter säljs i entrén för 550 kr.

Inga dåliga namn och mycket musik för pengarna är det med Trentemøller, Crystal Castles, Tiga, Boys Noize, Logo, Retro/Grade, Sail A Whale, Korallreven, MRTN Stockholm Beat Connection, Andreas Tilliander, MaskinenDiskjokke, Kornél Kovács, Ladytron (dj-set), SkudgeMiss E, We Are The World och Otur. Dessutom är min kompis Stockholmsproducenten och dj:n Mayka bokad vilket känns riktigt kul! Hon spelar  i sommar på Arvika, Peace & Love och har en spelning i Barcelona samtidigt som Sonár om två veckor, samt är på söndag inbokad i SomaTHS Radio 95,3 MHzFM-bandet i Stockholm eller thsradio.se via streamen! Helgen är inte slut där, utan det bjuds även på en efterfest på emineta KruthusetlördagsnattenEfterfesten har ett gediget program bestående av svenska uppvärmaren och talangen Simon Haydo, holländska techno- och house-djn Serge, som är mannen bakom coola bolaget Clone och sen blir det ännu en spelning av fantastiska Kornél Kovács, som aldrig gör en besviken! Det kostar 80 kronor Kruthuset med Dans Dakar-armband, 160 kronor utan i entré och den pågår från 23.00 fram till 09.00! Glöm inte att bli medlem HÄR, annars kommer du inte in! Helgen är klubbmusik grande och avslutas som alltid med Soma 22.00-23.00söndag! Fantastiskt är ordet!

Style Of Eye / Magnus The Magnus – Antidote

fredag har Platform Stockholm Event Space ett ytterligare intressant arrangemang, när Afromantic XXXX Partyyyy!!!! infaller. Det är vernissage mellan 21.00 och 22.00, sen blir det party med helgens DJ-mästare Kornél Kovács fram till 03.00. Platsen är FärgkontoretLövholmsgränd 12 vid Liljeholmen. Entrén är satt till 80 kronor (gratis innan 22.00), men glöm inte att bli medlem HÄR! Kanske årets kulturhelg och min nacke är lagad, kan inte annat än bli underbart! Frågan är vart det bär av imorgon!

Spelchema Dans Dakar

Stora scen
17.15 Andreas Tilliander
19.15 Maskinen
21.00 Crystal Castles
22.30 Trentemøller
00:30 Tiga
02:00 Boys Noize
Lilla scen 
15.30 Logo
18.00 Retro/Grade
19.30 Korallreven
20.30 MRTN Stockholm Beat Connection
22.15 Sail A Whale
23.15  Diskjokke
00.30 Ladytron dj-set
01.45 Skudge

Tältet
15.00 Miss E
18.15 We Are The World
20.30 Kornél Kovács
22.00 Kornél Kovács (igen)
00.00 Otur
01.30 Mayka

Kornél KovácsOni Ayhun och Mary Jane 11-12-2010 @ Kruthuset 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: