Dans Dakar fortsätter att imponera

Jag har tidigare skrivit om Stockholms lilla motsvarighet till Sónar den härliga festivalen Dans Dakar som det suveräna bokningsbolaget Monstera formar till tillsammans med Humanistiska föreningen. Popmusiken har strukits och istället är det DJ:s och klubbakter för hela slanten under 12 timmar på två scener mellan klockan tre på dagen och tre på natten den 4 juni. Redan var programmet imponerande med namn som Crystal Castles, Tiga, Boys Noize, Logo, Retro/Grade och Sail A Whale, men nu börjar en sann klassiker du inte vill missa ta form. De har fått klart med norska intressanta Diskjokke, Stockholms suveräna Kornél Kovács, P3 Guld-vinnarna Skudge, röjgänget Maskinen och ingen mindre än den danska producenten och multi-instrumentalisten Anders Trentemøller. Trycket på festival steg rejält då det blir Trentemøllers första besök i Sverige och du bör köpa biljett nu om du ska dit. Lär bli fantastiskt och bara hoppas att vädret blir strålande! Biljetter kostar 395 kronor + serviceavgift och 18 årsgräns gäller.

Kornél Kovács @ Sónar 2009

Boys Noize& Down

Trentemøller @ Roskilde Festival 2009


Annonser

4 svar to “Dans Dakar fortsätter att imponera”

  1. så himla sjukt att den är så billig? fattar ingenting.

    • Nä, visst är det löjligt… dessutom inte mer än 550 i dörren om det finns biljetter kvar! Undrar vilka som tillkommer…Bara att åka Sandra! Förresten har jag varit dassig på att kommentera din sida på senaste tiden, men det vet du ju…den är fantastisk!

  2. haha hade gärna åkt, men försöker spara undan lite pengar nu. går sååådär, är så himla bra på att spontanköpa saker. haha</3 haha ingen fara:D tack!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: