November kan tillbringas med Beach House

Den eminenta popduon Beach House från Baltimore släppte i januari sitt tredje album Teen DreamSub Pop. Ett album som kommer att vara med på min årslista då det är fantastiskt. Det fortsätter bandets vackra resa genom drömlandskapet där Mazzy Star och Blonde Redhead också håller till och man vill inte att det ska ta slut. Victoria Legrand och Alex Scally var på ett knökfullt Debaser Slussen i februari och besökte även Way Out West i somras. Snart är det dags igen för Sverige och du har chansen att få se ett av årets band om du inte har gjort det. Den 9 november besöker Beach House Mejeriet i Lund och den 10 november är det Debaser Medis i Stockholm som står på tur.

Annonser

5 svar to “November kan tillbringas med Beach House”

  1. synd att man är arbetslös! haha annars hade man kunnat gå ju.. livet suger 😀 haha btw, blir inte lite avis på dig. du verkar ha gjort så mycket roliga grejer! (syftar på din kommentar på min blogg om detektivbyrån)

    • Ja arbetslös är fasen inte kul. Inget på gång? Får vara med i mina framtida bloggplaner som skribent haha ja jo en del kul o mängder av galenskap har det varit genom åren men det finns ju massor kvar o det är bara att ta för sig! Ska du till till Sthlm för IAMX?

  2. Haha nä ska börja läsa sen till våren så känns inte riktigt lönt att anstränga sig nu ändå..:p haha eller hur! Jadå! Ska se både i Malmö och Stockholm:)

  3. bara nån kurs så jag får lite pengar haha :p min syster läser lärarprogrammet och då gick hon någon litteraturvetenskapskurs på distans som hon tyckte var kul, så har sökt till det. då får man läsa en jävla massa böcker, och det är ju i alla fall kul! annars är det bara iamx inplanerat:) ja det gör vi! roligt 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: