STYGG är inte så elakt som man kan tro

I mitt musikletandet gillar jag att få roliga och intressanta tips från mina vänner och tack vare Sandras eminenta Moshpit blev jag härom dagen upplyst om bra klubbmusik som åtminstone för mig är ny. Elektroniskt och fint men kanske inte så elakt som namnet ger vink om. STYGG är bröderna David Strindberg och Johan Bring. En duo som i veckan släppte sin nya singel Sleep. Ganska dova och mörka electrotongångar men ändå ganska snällt jämfört med de elaka musikmakarna. Melodiöst och något mer polerat än de mer alternativa och skitiga electroskaparna men bra och klart med på upptäckarlistan. Tänk Digitalism, In Flagranti och ett renare Desinger Drugs. Med på singeln finns även lite roliga remixer där The Integrals och Kungen & Hertigen imponerar mest. Sen är det lite kul att Adam Tenstas Howard Who levererar en mix men särskilt spännande är det tyvärr inte. Hur som helst ska det bli kul att följa STYGGs utveckling och i väntan på mer musik är det bara att hämta hem lite äldre låtar på Last FM gratis eller ta och lyssna in dig på det nya på Spotify.

Annonser

2 svar to “STYGG är inte så elakt som man kan tro”

 1. Hej Hoffa!

  Tycker om live musik?
  Snart kommer siten http://www.emues.com att lanceras vilket jag tror kan vara intressant för dig?
  Emues är ett live musik nätverk där det är du som bestämmer vem du vill se, när och var du vill se dem. Om du har vänner, blir spelningen av!

  Om du tycker det verkar intressant så följ oss gärna på Twitter @emueslive eller bli vår vän på Facebook @emues så får du uppdateringar om vad som händer och när vi lancerar.

  //The Emues Crew

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: