Lördag och en post musik

Ikvällens post blir det lagom, för att imorgon söndag ge mer. Utlovar då en recension av Blood Red Shoes nya album Fire Like This, en del musiknyheter och annat kul.

A Place To Bury Strangers spelar i Huskvarna

För 395 kronor kan du få en hel del bra musik den 1a maj om du beger dig till Huskvarna och Popadelica. Den härliga lilla festivalen har så långt klart med The Sounds, Timo Räisänen, Salem Al Fakir, Hästpojken, First Aid Kit, Little Dragon, The Mobile Homes, The Kissaway Trail, Satans Take A Holiday, Bye Bye Bicycle, legendariska Dansdepartementet som återförenas på festivalen och helt osannolikt det fantastiska shoegazebandet A Place To Bury Strangers från Brooklyn. En band som har ett sound nära det som The Jesus And Mary Chain lirar. Fantastiskt och enda Sverigespelningen så långt i deras planering. Grymt trevlig festival men tror dessvärre att jag inte kommer att få besöka den då min planering är annorlunda.

Eurockeennes lockar med bra lineup

Franska Eurockeennes i Belfort lockar med en trevlig lineup och jag blir klart sugen på en ny festival. Jay-Z, Charlotte Gainsbourg, Mika, The XX, The Specials, The Hives, Gallows, Converge, Empire Of The Sun, LCD Soundsystem, The Bloody Beetroots och Baroness ska alla spela och festivalen pågår i tre dagar. Fler artister tillkommer för de fem scenerna, 3-5 juli är eventet och det kostar 89 €.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: