Live i helgen och lite festivalnytt

Veckan närmar sig helgen och fortfarande kommer det in mängder av nyheter för alla musikslukare. Tråkigt nog har det även varit mindre roliga nyheter denna veckan med Mark Linkous död, så därför har jag för avsikt att fokusera på mer glädje. Räkna med fler inlägg innan veckan är slut där såväl skivrecension, lite livedatum som musiknyheter ska få plats.

Lilla Ukraina i Årsta

lördag den 13 mars intar klubben Lilla Ukraina Årsta och Valla torg. Rigas tredje album Let´s Get Gone som precis kommit ut ska firas med en releasefest. Det blir liveframträdanden under kvällen från Conny Nimmersjö, Joxaren och Rigas. Om nu inte det vore nog är Jenny Wilson, Joxaren och Flora & Fauna DJ:s. Klubben är på Walla scen och det krävs att man är medlem för att få komma in då det räknas som slutet sällskap. Inga kontokort, endast cash och det kostar 80 spänn i entré och pågår 20-02.

Emmaboda toppar festivalsommaren

Redan har Emmabodafestivalen presenterat den ena grymma bokningen efter den andra, men frågan är om inte det mesta har överträffats nu. Planet Turbo kommer underhålla från 22.00 på fredagen den 30 juli. En klubbgrupp bestående av enskilt grymma namn som Tiga, Erol Alkan, Proxy (live), Jori Hulkkonen, Jesper Dahlbäck och Thomas von Party som kommer höja tempen rejält på festivalen. Jag undrar ju var det hela ska sluta och jag tycker ni ska göra som jag och köpa en biljett. Fortfarande finns det lite biljetter för 845 kronor och för det får ni även Cut Copy, Crystal Castles, Uffie, Wavves, Crookers, Rex The Dog, Johnossi, Hästpojken, Maskinen, Radio Dept., Andreas Tilliander, Welle Erdball, The Very Best, Feadz, Kapten Röd, Parken, Hoffmaestro & Chraa, Deportees, Breakbot, Entombed, Makthaverskan, Babian och ett gäng till. Datum för festivalen är 29/7-31/7 och med en förfest den 28/7.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: