Mark Linkous är död

Multiinstrumentalisten, sångaren och den fantastiska musikern Mark Linkous som var frontmannen i Sparklehorse tog sitt liv i helgen. Enligt Rolling Stone var det under lördagen den 6e mars som Mark genomförde självmordet. Han blev 47 år. Tragiskt och ledsamt är det och ett av alternativmusikens mer intressanta namn är borta. Skivsläppet Dark Night of the Soul som gjordes tillsammans med Danger Mouse och som på grund av en tvist mellan skivbolaget EMI släpptes som en bok och en blank CD under 2009 kommer att släppas igen i sommar. Fast då med musik och alla fantastiska gästartister då lösning verkar vara klar. Tråkigt nog är det sen färdigt med Sparklehorse och Mark Linkous.

Sparklehorse – Sad & Beautiful World

Annonser

3 svar to “Mark Linkous är död”

  1. så himla tråkigt tycker jag:(

    • Ja det är det definitivt. Så mycket bra musik som han gjorde så ska du klart lyssna in dig på mer, det mesta finns på Spotify. Riktigt tråkigt bara att han är borta. Pink Floyd-covern är riktigt bra. Bra sida du har förresten.

  2. Ska klart lyssna! Det enda som känns tråkigt är att man alltid kollar upp musik och sånt så fort någon dör så känns lite dumt samtidigt. Tack! Din med. 🙂 En av de bättre musikbloggarna här ute!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: