Måndagsbörsen

Att mycket är på gång råder det ingen tvivel om. Det blir en grymt bra vår för musiken. Beach House, Florence + The Machine, Girls spelar alla live i Stockholm snart och det tar inte slut där. Jag har en hel del annat på gång både i bloggen och i andra musikprojekt. En del av detta kommer den närmaste tiden att komma er läsare till del. Hur som helst startar jag idag med fyra bra poster rörande livescenen.

Fler bokningar till Sónar

Sónar i Barcelona fortsätter med bra bokningar inför sommarens stora fest. Arrangemanget äger rum helgen innan midsommar 17 till 19 juni. Festivalen har nu klart med The Chemical Brothers och Dizzee Rascal, så ni kan räkna med rejält med dans då båda akterna är rejält sugna på tillställningen. Ska bli riktigt kul att få se The Chemical Brothers igen, då duon har hur många hits som helst.  Nu ska de dessutom uppdatera sin show det nyaste och med den  högsta kvalitén på det visuella planet. Blir intressant och se vad de kommer bjuda på, men gissar det blir bra.

Crookers till Stockholm

Den italienska duon Crookers ska spela i Stockholm den 9e april och det på Debaser Medis. Perfekt inlagt efter deras albumsläpp Tons Of Friends som kommer i mars. Ska bli grymt kul och hoppas att jag återigen får träffa dem. Alla som har chansen gå och se killarna, då det är fantastiskt ös. Tack Monstera för en eminent bokning!

Glass Candy på första maj

Bokningsbolaget Monstera har också lyckats klämma in underbara Glass CandyDebaser Medis, men det blir först den 1 maj. Lär hur som helst bli mycket dans till elektroniska tongångar med Portland-duon.

Emmaboda sopar golvet med bra bokningar

Emmabodafestivalen fortsätter sin dominans som bästa festival så långt när det gäller bra independentbokningar. Sedan tidigare är Hästpojken, Crookers, Crystal Castle, Hoffmaestro & Chraa, Maskinen, Cut Copy, Radio Dept. bland akterna som är klara. Nu toppas det med dansanta Breakbot och newwavepunkiga Wavves. Om festivalen fortsätter med lika bra bokningar hela våren vet jag vart jag vill vara sista helgen i juli, särskilt då förfesten är tillbaka och nu med Rex The Dog och Andreas Tilliander. Galet bra!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: