Lite nytt i musikvärlden

Nytt album med Brightons Blood Red Shoes

Blood Red Shoes kommer snart med ett nytt album. Fire Like This är titeln på alstret och inför skivsläppet den 1 mars presenterar bandet en ny låt varje vecka på sin hemsida www.boodredshoes.co.uk. Där finns också den fantastiska 7-minuterslåten Colours Fade som var med på min årslista, att ladda hem gratis. Verkar riktigt lovande och jag ser fram emot album och förhoppningsvis en Skandinavienturné i vår.

Bleep lockar med bra erbjudande

Brittiska skivetiketten Warps avknoppade musikbutik Bleep.com ger nu alla musikälskare en chans att gå ännu djupare ner i havet av bra musik. I dagens nedladdningstider släpps det mer någonsin, vilket mångfalden på alla websidors årslistor visat. Samtidigt blir det svårare att veta vad som är riktigt bra. För att hjälpa en lite på vägen i den enorma djungeln kan du just nu köpa det som enligt Bleep.com är årets 100 bästa låtar för endast £30 (motsvarande i Euro) och mycket bra är det butiken lockar med.

Autechre släpper nytt album

Warp är även aktuella med att deras eminenta elektroniska veteraner Autechre kommer med nytt album. Oversteps släpps den 22-23 mars och finns att köpa i flera format redan nu, men som levereras släppdagen. Räkna med ett härligt skruvat album från de båda herrarna Rob Brown och Sean Both som gett ut skivor under namnet sen 1987. I samband med skivsläppet blir det också ett antal spelningar och den 2:e april är Köpenhamn bokat och den 4:e är det Göteborg i agendan. Till Stockholm är det i dagsläget inget besök inplanerat. Tyvärr.

Ett svar to “Lite nytt i musikvärlden”

  1. Hej, du har ju en rätt schysst musikblogg så jag tänkte att om du vill få recensionsexemplar skickade till dej från Sound and Vision Unit (indieskivbolag i Sundsvall) är det bara att höra av dej med din adress till mejladressen jag angett här 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: