Dead Prez kommer till Sverige i november

Den amerikanska hiphopduon Dead Prez kommer till Sverige igen. I somras gjorde Dead Prez en riktigt lyckad spelning på Way Out West och innan dess var det två hyllade klubbspelningar på Mejeriet i Lund och Kägelbanan i Stockholm. I november är det dags igen, då de är tillbaka för besök på Nalen i Stockholm den 18 november och Sticky Fingers i Göteborg den 20 november.

DeadPrezpr

Sedan M-1 och Stic.man träffades på universitetet i Floridaoch förrenades kring musik och politik,  har mycket hänt. Debutsingeln ”Police State with Chairman Omali” kom 1998 och efter det har de hunnit släppa åtta album och samarbeta med såväl Jay-Z, The Outlawz som Big Pun.

De politiska frågorna har hela tiden varit viktiga för Dead Prez och ämnen som rasism, polis, utbildning, kapitalism och veganism har blivit avhandlade.

Så om du vill se politisk och medveten hiphop, som dessutom är väldigt bra och  på en ganska liten scen, gäller det att skynda på för biljetterna kommer ta slut fort!

Biljetterna till spelningarna kostar 295 kronor + förköp och finns hos flera ombud. Kika in på Live Nations hemsida för mer info om vad som blir smidigast för dig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: