Anoraak spelar på Debaser

Nu på fredag startar höstsäsongen för Svenska MusikklubbenDebaser Slussen. Räkna som vanligt med en höst med massor av bra musik. Först ut blir det den franska hypen Anoraak live och en samling schyssta DJ:s.

Fransk musik har i vågorna efter Laurent Garnier, Agoria, Etienne de Crecy och Daft Punk etablerat en ny scen med mängder av lovande franska producenter och artister. En stor del kretsar kring den electrohousedoftande labeln Ed Banger Records, som bland annat huserar DJ Mehdi, SebastiAn och Justice, men bakom dem finns det många fler.

Den fantastiska bloggen och musikkollektivet Valerie gömmer några. Med en känsla för 80-tal, syntar och filmmusik skapar artisterna The Outrunners, College, Anoraak, Minitel Rose, Maethelvin, Russ Chimes och Pegase musik som lockar till mer.

anoraak

Till Debaser Slussens höstpremiär av Svenska Musikklubben kommer alltså Anoraak. En romantiker som drömmer om Melbourne och San Francisco i sin skapelse av den perfekta låten. Musik som doftar electro, pop och new wave. Med minialbumet “Nightdrive With You” i bagaget kommer Anoraak att bjuda på härlig musik som det inte går att stå still till, så räkna med dans!

Ungefär 23 står han på scen och det kostar endast 100 kronor

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: